Eroare
  • Eroare la încărcarea datelor.

Cursuri gratuite pentru tinerii din mediul rural !

PDFImprimareEmail

Daca esti tanar cu varsta intre 18 si de 35 ani, ai domiciliul (in cartea de identitate) in mediul rural, in judetul Bacau si iti doresti sa gasesti mai usor un loc de munca sau ai deja un loc de munca dar doresti sa-ti dezvolti cariera, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) , in parteneriat cu Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni iti ofera o oportunitate pe care nu ai voie sa nu o valorifici!

Calificare pe litoral!

Acestea organizeaza, in cadrul proiectului strategic RURALTIN - servicii integrate si personalizate pentru tinerii din mediul rural, cursuri gratuite la mare in perioada Iulie - Septembrie 2011, avand urmatoarele tematici: Comunicare, Lucru in echipa, Negociere, Management, Animatie socio-educativa.


Ce vei castiga participand la cursurile de formare?

Cunostinte specifice, certificat de participare cu recunoastere la nivel national, posibilitatea de a-ti gasi mai usor un loc de munca, avand o pregatire suplimentara, noi prieteni, idei de afaceri, informatii valoroase provenite din experienta altor persoane.

Care este contributia ta?

Dorinta de a invata si de a te implica, deschidere, flexibilitate, disponibilitatea de a participa 7 zile la un curs de formare organizat pe litoralul romanesc, absolut gratuit, curiozitatea si dorinta de reusita pot fi, de asemenea, contributii valoroase pe care le poti aduce in cadrul cursurilor de formare.
Informatii despre inscrieri

Inscrierile au loc pana la data de 15 iulie 2011 , completand formularul gasit pe site si trimitand o copie a actului de identitate.
Dupa completarea formularului, acesta trebuie semnat, scanat si trimis, impreuna cu o copie a actului de identitate, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin posta la Birou proiect RURALTIN, Str. Dem.I.Dobrescu nr. 4-6, et. 2, sector 1, Bucuresti, pentru a te inscrie pentru selectia celor care vor participa gratuit la sesiunile de formare organizate la mare in perioada iulie-septembrie 2011.
Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret - www.anst.gov.ro sau apeland la sprijinul oferit de Centrul de Voluntariat ONESTI - ONESTIN (www.onestin.ro), situat in strada Republicii nr. 47/56, unde se afla si redactia Ziarului Ora 25.

Stefan POPESCU

Sursa: Ziarul Ora 25

Video