Eroare
  • Eroare la încărcarea datelor.

Gala Judeteana a Voluntarului Bacauan

PDFImprimareEmail

Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) organizeaza cea de a sasea editie a Galei Judetene a Voluntarului Bacauan, competitie ce aduce recunoastere voluntarilor si proiectelor de voluntariat din judetul Bacau. Evenimentul se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor, in data de 7 Decembrie incepand cu ora 17:00, marcand totodata Ziua Internationala a Voluntariatului (5 Decembrie).


http://www.ziarulora25.ro/ziar/images/stories/foto%20ziar/83/10_1.jpgAsteptarile evenimentului

Evenimentul ofera o binemeritata recunoastere publica oamenilor din intreg judetul care isi daruiesc constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru proiecte de interes comun. In cadrul evenimentului cel putin 10 organizatii din judet isi vor premia cei mai harnici voluntari din acest an si le vor aduce multumiri in fata colegilor de la celelalte organizatii si a publicului larg.
Gabriel Magurianu, coordonator voluntari FSC Bacau, a dezvaluit public asteptarile de la acest eveniment: Asteptam si in acest an ca organizatiile si institutiile care lucreaza cu voluntari sa se inscrie la eveniment pentru a face cat mai bine cunoscuta munca voluntarilor si a contribui la popularizarea si dezvoltarea acestui fenomen. In special pentru cei tineri voluntariatul ramane o optiune mai mult decat interesanta si benefica pentru petrecerea timpului liber, iar evolutia acestui fenomen in ultimii ani, inclusiv in Bacau, este mai mult decat semnificativa. Prin urmare si Gala Voluntarului Bacauan creste de la an la an si se imbogateste cu idei si proiecte noi si de impact.

Asocia?ia de Tineret Onestin in primplan
Asociatia de Tineret Onestin este singura asociatie onesteana ce a fost nominalizata sa participe la noua editie a Galei Voluntarilor judetului Bacau.
Fostul presedinte al asociatiei, Alexandru Cristea este nominalizat ca voluntar al anului din partea Asocia?iei de Tineret ONESTIN, iar activitatile din cadrul Proiectului ,,ONESTIN, tineri pentru TINE vor fi prezentate la nominalizarea pentru proiectul de voluntariat al anului 2012.
In cadrul aceleiasi Gale, vor fi nominalizati si voluntarii anului 2012 din cadrul Asociatiei de Tineret Onestin. Pe scena vor urca, alaturi de Alexandru Cristea, Alexandra Bucataru, Mihai Arthur Gheorghe, Cristina Radulescu, Iustina Andrusca, Oana Manea, Dana Grozavu, Roxana Vadanu si Vlad Ghioc .
Nu vor fi uitati nici tinerii aflati la munca sau studii in alte orase ale tarii, care s-au remarcat in anul 2012, intre care amintim pe Alina Ilie, Adelina Chelniciuc, Elena Dobosariu, Denisa Modiga, Emilia Manea, Adelina Pavelescu, Diana Croitoru, Alexandra Vlad si Ancuta Feier.
Nominalizarile vor fi facute de coordonatorul de programe Gertruda Caitar, care nu ii va uita nici pe noul presedinte Diana Ghius, pe vicepresedintele Claudiu Razvan Gaburel, pe cel ce a construit acest concept, parintele Florin Smarandi si, mai ales, pe sustinatorul ultimilor ani, actualul primar al Onestiului, Victor Laurentiu Neghina.
Mihai-Arthur Gheorghe

Video