ActivitatiNoutăți

Concurs Bike Onestin – duminica, 26 iunie 2016

Asociatia de Tineret Onestin organizeaza duminica, 26 iunie 2016, incepand cu ora 16, Concursul bike „Liceenii pledeaza si pedaleaza ecologic” finantat de Raiffeisen Comunitati.

Concursul se va desfasura in Parcul municipal, langa Sala polivalenta si este adresat copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani.

Inscrierile se fac pe loc, incepand cu orele 15.

Conditiile de participare sunt:

• inscrierea pentru traseul de copii este conditionata de prezenta parintelui/tutorelui in ziua competitiei, alaturi de copil, in vederea acordului scris de participare la competitie;
• semnarea acordului de participare confirma acceptarea tuturor responsabilitatilor care ar putea decurge prin participarea copilului la competitie;
• Organizatorii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciuna dintre pagubele cauzate echipamentului utilizat sau altor persoane.
NU SE PERCEP TAXE DE PARTICIPARE!

Premii : Cupe, medali, diplome si premii surpriza, accesorii biciclete, in functie de performanta, pe categorii de varsta, masculin si feminin!
Va exista un punct de alimentare cu produse energizante (apa plata, glucoza, ciocolata, lamâi, banane si biscuiti) ce se vor oferi participantilor.

Participantii la concurs trebuie sa aiba obligatoriu casca si echipament de protecţie, bicicleta in stare perfecta de functionare.

Etichete
Articolul anterior BIKE ONESTIN 2016
Comentarii (Niciun comentariu)

Scrie un comentariu acum:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Participă la activități