NoutățiProiecte

Membrii Onestin se specializeaza in Polonia

In saptamana 20-27 iulie 2016, doi membrii de baza ai Asociatiei de Tineret Onestin vor participa la trainingul Develop, inspire, lead!, organizat de partenerii nostri polonezi, in nordul Poloniei, in orasul Morag.

Tema de baza este cresterea calitatilor unui leader si este adresata unui grup de 20 de tineri din cinci tari precum Romania, Bulgaria, Slovenia, Polonia, Portugalia, care vor incerca pe tot parcursul trainingului sa isi descopere calitatle de lider, un lider capabil sa fie un bun exemplu.

Echipa Onestin formata din Laurentiu Caliman si Alina Cornaci Pistea au plecat spre destinație, calatorind cu avionul pana la Varsovia, apoi cu trenul pana in nordul Poloniei. Ajunsi aici acestia au intalnit vechi colaboratori ai asociatiei, dar si noi participanti la astfel de proiecte dornici de colaborare.

Misia and Karol, trainerii acestui proiect, au ales o metoda practica si interesanta pentru a descoperi leaderul din interior, prin care la sfarsitul fiecarei zile este ales un leader si un coleader. Acestia trebuie sa satisfaca nevoile grupului, sa gaseasca noi tehnici de organizare, ca acesta sa devina unul unit si eficient.

Vor pleca cu siguranta din frumoasa Polonia cu multe lucruri folositoare invatate pe care le vor impartasi cu tinerii si care ne vor fi de folosim in planificarea si organizarea viitoarelor evenimente din asociatie.

Articolul anterior Vara proiectelor la Onestin
Comentarii (Niciun comentariu)

Scrie un comentariu acum:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Participă la activități