Noutăți

Curs de Formator/ Caravana Excellency


Caravana Excellency vine în Onești cu o acțiune umanitară. Este vorba despre ajutorul de care Asociația de Tineret ONESTIN are nevoie cât mai urgent. Detalii aici: http://catalin-moisa.blogspot.ro/2017/02/doar-pentru-cei-alesi.html

Concret, organizăm un Curs de Formator.
Cui se adresează acest curs? În primul rând tuturor celor care vor la rândul lor să predea către adulți diferite cursuri (de la cosmetică la public speaking). Apoi se adresează tuturor celor care au nevoie de credite pentru evoluția profesională (profesori, medici etc). Nu în ultimul rând, cursul se adresează tuturor celor care vor să-și învingă teama de a vorbi în public. Vei învăța tehnici de public speaking, credibilizare, branding personal, limbajul trupului și multe altele. Pe scurt, vei deveni dintr-o persoană, o personalitate. Mai mult, dacă îți va plăcea această nouă calificare atât de mult încât vei convinge pe oricine că asta îți dorești să faci, îți vom oferi șansa de a face parte din echipa Excellency.
Diplomele sunt eliberate de Autoritatea Națională Pentru Calificări și au antetele Ministerului Educației și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Înscrierile se fac la adresa office(at)excellency(punct)ro iar avansul de 50% (300 de lei) se achită în contul RO63INGB0000999906137549 deschis la ING Bank Bucuresti Centrala, pe numele SC Bright Coaching Company SRL.
Trainer: Cătălin MOISĂ
Preț curs: 600 de lei
50% din încasări vor fi donate către Onestin!

 

Comentarii (Niciun comentariu)

Scrie un comentariu acum:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Participă la activități