Cea de-a IV-a ediție a concursului „Toate-s vechi și nouă toate”!

Toate-s vechi și nouă toate”

Așa zice un vers de-al poetului nepereche, Mihai Eminescu.

Omagiat pe 15 ianuarie, acesta rămâne, până în prezent, cel mai mare reprezentant al romantismului românesc. A adus lirica mai aproape de români, prin emoția expusă, și a avut, prin toate cele scrise, o mare contribuție la dezvoltarea artei și literaturii.

Din acest motiv, data a fost aleasă și drept Zi a Culturii Naționale. Noi, în schimb, putem să-i mulțumim la nivel local, prin implicarea comunității.

Anunțăm, așadar, organizarea celei de-a IV-a ediții a Concursului „Toate-s vechi și nouă toate”. Acesta presupune ca participanții să recite, în variantă proprie, o poezie din opera autorului, timp în care să și filmeze momentul, pentru a respecta măsurile impuse de pandemie. Iar cum activitatea face parte din proiectul „Verde Deschis”, tema poeziei are la bază natura.

Videoclipurile pot fi postate până vineri, 15.01.2021, ora 23:59, prin comentariu postarea noastră de pe Facebook. Primele trei votate până duminică, 17.01, ora 22:30, vor fi premiate cu sume în valoare de 300 de lei, 200 de lei și respectiv 100 de lei.

Dăm startul din acest moment!⏳

Mai multe despre regulamentul votării găsiți aici.

➳ „Verde Deschis” este un proiect de solidaritate de 12 luni implementat prin fonduri europene, cu susținerea Corpului European de Solidaritate și finanțat de Comisia Europeană.🌳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.