Cum poți să redirecționezi 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația de Tineret ONESTIN?

Redirecționează-ne nouă 3,5% din impozitul tău pe venit!

Începând cu anul 2019, Statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă considerați că noi suntem asociația pe care vreți să o ajutați, că rezonați cu misiunea noastră și, în același timp, vreți să contribuiți și la dezvoltarea altor tineri, atunci vă invităm să completați formularul de mai jos și să redirecționați o parte din impozitul vostru aferent anului trecut către noi, Asociația de Tineret ONESTIN.

Procedura e simplă și nu vă costă nimic.

Care sunt pașii care trebuie urmați?

PASUL 1
Descarcați formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2020, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ați plătit Statului.

Formularul 230 pentru 2 ani*

*Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

PASUL 2
Completați doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3
Trimiteți formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  • Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail onestin_mail@yahoo.com.  Asigurați-vă că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
  • Prin poștă sau prin curier la adresa Str. Victor Babes nr. 16 A, mun. Onești, jud. Bacău. Mai departe ne ocupăm noi.
  • La organul fiscal de care aparțineți, conform adresei din buletin. Puteți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale. Găsiți aici adresele.
  • Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.