Permacultură 2 luni într-o fermă din Portugalia – ce spun voluntarii?

Popi se află acum la Quinta das Relvas, locul ideal pentru a desprinde tainele permaculturii și ale sustenabilității, într-un proiect de tip EVS. Alături de Mădălina și Teo, dar și de alți voluntari din Italia și Portugalia, acesta ne-a povestit că luna iunie a fost un amestec de practică și lecții privind designul și principiile naturii, combinate uneori cu sesiuni de portugheză.

👇

„Pentru mine, acest proiect este o oportunitate de a învăța lucruri noi și de a pune în practică informații pe care le-am acumulat. De exemplu, în urma abilităților dezvoltate, eu și echipa mea vom iniția o piscină organică în zona asociației. Fiecare participant e deschis cu tine, iar la nivel de coordonatori, poți găsi oameni care au fost actori sau artiști recunoscuți prin toată Portugalia. Personal, recomand acest proiect persoanelor care își doresc să iasă din zona de confort și au dorința de a deveni mai buni în fiecare zi.”

🔜

Dacă ai între 18 și 30 de ani, te-a făcut curios descrierea și ai vrea să ai și tu parte de o astfel de experiență, timp de 2 luni (1 august – 1 octombrie), te poți înscrie pentru a face parte din al treilea val de voluntari!

*Reamintim că toate cheltuielile ce țin de mâncare, cazare, transport, asigurare de sănătate și ceva bani de buzunar sunt acoperite de programul Corpul European de Solidaritate.

Contactează-ne la:

📩 onestin.europa@yahoo.com

sau

☎️ 0771255497

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.